August 01, 2007

Pacific Volkswagen Disservice

Wendy's VW said it was low on coolant. Added some. She came home the next day boiling hot, open the hood, coolant tank is sort of gurgling and the electric fans are not running. Obviously a fan problem, sensor, relay, who knows! She made an 8 am appointment (10:20, still waiting) and I'm here again. Still no Wi-Fi. I don't think the L.A. Car Guy's internet person was telling me the truth.

More laptop users on a weekday than on a weekend. And it looks as if they're also playing hooky from work -- 'cept unlike me, they are working remote and could use internet access. It's a pity the L.A. Car Guy doesn't give a rat's ass about his customers. I could have Wi-Fi up in a week. It's been over a third of a year since I was told they had it in the works.

Posted by Paladin at August 1, 2007 10:20 AM
Comments

Car wasn't repaired. Overheated after you brought it back from Pacific. If it's any small consolation, their e-mail appointment service blows. I've used it three times now. First time, no response. I called and they said there was no record. Second time, I got a message in my e-mail stating that my message didn't go through. Tried three times to see if it would work. Switching browsers, etc. Next day I got three phone calls confirming my appointment. So, even though it "errored" out, I guess it was going through. This last appointment, I got the error message. I didn't try anymore, figuring I would get a phone call. No phone call.... Sigh.

Posted by: Wendy at August 2, 2007 09:39 PM